Medviđa

Srce Bukovice

Tuesday, 19.03.2024, 02:55 AM (GMT)

Svijet

Irma stigla do Floride

Oluja koja je dan ranije pogodila sjevernu obalu Kube ojačala je na 4. kategoriju kad je u nedjelju u 7 sati po lokalnom vremenu pogodila jugozapad otočnog grada Key Westa, s brzinom od 210 kilometara na sat, objavio je državni centar za uragane.

Ratko Mladić zbog kukavičkog odnosa prema Srbiji nema pravo na državno jamstvo

Predsjednik Liberalno-demokratske stranke (LDP) i zastupnik u Skupštini Srbije Čedomir Jovanović poručio je u petak na tiskovnoj konferenciji u Beogradu da haškom optuženiku Ratku Mladiću ne treba dati državno jamstvo za liječenje u Srbiji jer se, bježeći od haškog tribunala (ICTY),  kukavički ponio prema građanima Srbije.

Premijerka Srbije kaže da je Srbija 'šampion u poštovanju ljudskih i manjinskih prava'

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je u četvrtak da je Srbija "šampion u poštovanju ljudskih i manjinskih prava" i najavila da će manjinske politike biti dodatno poboljšane izmjenama zakona o nacionalnim vijećima, dok u vodstvu hrvatske zajednice ističu da će planirane promjene zakonodavstva, naprotiv, ozbiljno umanjiti stečena prava i status nacionalnih manjina, pa tako i hrvatske.

STRAVA I UŽAS NA AZURNOJ OBALI 84 mrtvih

Kamion se zabio u masu ljudi koji su slavili Dan pada Bastilje. Policija je ubila vozača koji je gotovo 2 kilometra vozio i samo gazio po ljudima. Nešto prije 4 sata ujutro, javnosti se obratio i francuski predsjednik Francoise Hollande.




Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!