Medviđa

  https://medvidja.com/


“NJIH DVA BRATA”: Vučić obećao Pupovcu dva milijuna eura za srpske centre u Vukovaru i Kninu!

| Friday, 06.10.2017, 11:18 PM |


Niču li srpski domovi i centri u gradovima simbolima Hrvatske pobjede i Hrvatskog stradanja? Srbija će pomoći obnovu i uređenje Srpskog doma u Vukovaru i Srpskog centra u Kninu sa dva milijuna eura, najavio je u petak srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić...

VUČIĆ INVESTIRA U VUKOVAR I KNIN

Niču li srpski domovi i centri u gradovima simbolima Hrvatske pobjede i Hrvatskog stradanja?

Srbija će pomoći obnovu i uređenje Srpskog doma u Vukovaru i Srpskog centra u Kninu sa dva milijuna eura, najavio je u petak srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

Vučić se u Beogradu sastao s predsjednikom Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Miloradom Pupovcem i obećao pomoć u realizaciji te inicijative “čelnika hrvatskih Srba”.

“Srbija je spremna o odnosima dviju država razgovarati s hrvatskim dužnosnicima i pomagati srpsku zajednicu u Hrvatskoj”, priopćio je Vučićev ured.

Njih dvojica razgovarala su o položaju Srba u Hrvatskoj te političkim i gospodarskim odnosima Beograda i Zagreba.

Pupovac je istaknuo važnost unaprijeđenja odnosa dviju država u aktualnim regionalnim i političkim prilikama, te potrebu otvorenije i konkretnije međudržavne suradnje, stoji u priopćenju.

Vučić se u petak sastao i s predstavnicima Srba s Kosova, poručivši kako je jedinstvo kosovskih Srba ujedno i “pitanje opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji”.H

A.G.