Medviđa

Srce Bukovice

Sunday, 21.07.2024, 06:35 AM (GMT)

Hrvatska

KARMINE ZA TITA: Šačica bolesnika, njih 20-ak, kod HNK opet donijeli boljševičke zastave

| Sunday, 17.09.2017, 01:27 AM |   (9436 views)Davadesetak vremešnih i očito u vremenu zalutalih osoba, koji se zovu Savez komunista Hrvatske, danas je oko podneva na Trgu Republike Hrvatske demonstriralo s boljševiočkim zastavama.

Bio je to prosvjed za Tita, a protiv Republike Hrvatske.

Riječ je nekim novim prosvjednicima jer nije bilo Urše Raukar, Vilima Matule, Ive Josipovića, Ranka Ostojića ni Dagana Markovine.

U letku koji su neki Zagrepčani primili u aksniliće je poziv za taj skup:

„Drugarice i drugovi, dragi građani! Ne samo da je u pitanju Trg maršala Tita! U gradu Zagrebu – Zagrepčanima je oduzeto sve!!! Bez njihove volje, pitanja i prava na odlučivanje. !!!! Svi trgovi, sve ulice i eksplozivima su razoreni svi spomenici narodno oslobodilačkog rata…“

U sklopu protesta održala se i tribina na temu „Hrvatska u logorima od 1941-1945. koja govori o ustaškim zločinima na prostoru Hrvatske od 1941-1945.

Porosvjednicima su se obradovali jedino slučajni  kineski tursti  koji su se poželjeli selfati s za zastavma koje ih podsjećaju na onu Komunističke partije Kine. prosvjednici su  uzvratili povicima ‘Kina, Kina’.

U potpisu letka je predsjedništvo Saveza komunista Hrvatske i Socijalističke radničke partije. Naveden je i broj mobitela, ali nitko nije odgovarao na pozive.(Ocijeni: 0)


Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!