Medviđa

Srce Bukovice

Sunday, 21.07.2024, 08:19 AM (GMT)

Gradovi » Benkovac

U Benkovcu predstavljen projekt “Poduzetna ruralna žena”; Preko dodatnog obrazovanja do posla!

| Thursday, 21.09.2017, 09:48 PM |   (9199 views)


Jučer 20.9.2017. u prostorijama Gradske knjižnice Benkovac predstavljen je projekt Poduzetna ruralna žena. Voditeljica projekta Marta Pintur, partnerima na projektu LAG-u Lauri, TZ Benkovcu, Gradskoj knjižnici Benkovac i Udruzi Mali koraci predstavila je sve aktivnosti projekta, javljaju službene mrežne stranice Grada Benkovca.

Riječ je o projektu Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari koji ima za cilj nezaposlenim ruralnim ženama sa završenom srednjom školom pružiti mogućnost dodatnog obrazovanja kroz uzgoj ljekovitog bilja i izradu prirodne kozmetike od ljekovitog bilja. Projekt se sastoji od edukacije, radionica, terenske nastave i izleta. Edukacija će se odvijati u prostorijama Gradske knjižnice Benkovac a za terensku nastavu je osiguran prijevoz.

Idući četvrtak vršit će se odabir kandidata, koji će se održati u prostorijam Gradske knjižnice Benkovac u četvrtak 28.9.2017. u 10 sati, gdje će kroz informativni razgovor Povjerenstvo za odabir kandidata odabrati 10 žena koje će ostvariti pravo na sudjelovanje u projektu.

Pozivaju se sve nezaposlene žene sa završenom srednjom školom sa područja Grada Benkovca (Benkovac, Benkovačko Selo, Bjelina, Brgud, Bruška, Buković, Bulić, Dobra Voda, Donje Biljane, Donje Ceranje, Donji Karin, Donji Kašić, Donji Lepuri, Gornje Biljane, Gornje Ceranje, Islam Grčki, Kolarina, Korlat, Kožlovac, Kula Atlagić, Lisičić, Lišane Tinjske, Medviđa, Miranje, Nadin, Perušić Benkovački, Perušić Donji, Podgrađe, Podlug, Popovići, Pristeg, Prović, Radošinovci, Raštević, Rodaljice, Smilčić, Šopot, Tinj, Vukšić, Zagrad ,Zapužane) da se odazovu sudjelovanju na projektu „Poduzetna ruralna žena“

Za više informacija o projektu kontaktirajte email udrugazaruralnirazvojrk@gmail.com ili telefon 023 233 170.

Piše: Antena Zadar(Ocijeni: 0)


Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!