Medviđa

Srce Bukovice

Sunday, 21.07.2024, 08:15 AM (GMT)

Gradovi » Obrovac

Mladić s tetovažom koja simbolizira stvaranje Velike Srbije mrtvo hladno paradira Obrovcem

| Monday, 14.08.2017, 01:43 PM |   (13247 views)


Nakon jučerašnjeg članka kako su se s tri uzdignuta prsta mladići iz Srbije fotografirali ispred Tornadovog grafita u Zadru, javio nam se čitatelj koji tvrdi kako se nacionalističke provokacije, nesankcionirane od strane bilo kakvog državnog aparata, u Obrovcu događaju svakodnevno.

Samo 100 metara od tamošnje policijske postaje uslikao je mladića s tetovažom granica nikad priznate Republike Srpske Krajine.

Iako je ukrašavanje vlastitog tijela, kao i njegovanje ideoloških vrijednosti slobodan izbor svakog pojedinca koji se zakonom ne može i ne smije suzbijati, činjenica je da ovaj mladić u državi koja se željela uništiti od strane politike koju ova tetovaža simbolizira, posebice u kraju koji je u ne tako davnoj prošlosti teško ranjen od rata, nije prikladnijom odjećom niti pokušao prikriti simbol stvaranja Velike Srbije.

Sjetimo, Republika Srpska Krajina bila je međunarodno nepriznata marionetska, paradržava unutar Hrvatske, u funkciji stvaranja Velike Srbije.

Formirana je tijekom 1991. okupacijom dijelova Hrvatske, nakon što je “Srpsko nacionalno vijeće” proglasilo “autonomiju srpskog naroda” u dijelu Hrvatske s većinskim srpskim stanovništvom…

piše: Antena Zadar(Ocijeni: 0)


Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!