Medviđa

Srce Bukovice

Saturday, 20.04.2024, 12:40 AM (GMT)

Gradovi

Užarevići s troje male djece bez krova nad glavom trebaju našu pomoć

Mnogo je teških priča ispisala poplava od ponedjeljka, a jedna od najtežih je svakako ona iz Briševa, u kojoj su glavni "junaci" članovi peteročlane obitelji Užarević iz Briševa. Josipa, Ivica, Karla, Tena i Rita ostali su bez osnovnih uvjeta za život jer im je voda uništila svu imovinu.

Mladenu Graovcu, vozaču iz Pančeva dvije godine zatvora

Mladen Graovac, 53-godišnji vozač iz Pančeva, osuđen je u Splitu na dvije godine zatvora zbog ratnog zločina počinjenog koncem 1992. godine u selu Smilčić kod Benkovca. Graovac je iz tog sela nakon rata preselio se u Srbiju.

BENKOVAC Festival elektronske glazbe “23420″

U sklopu programa Benkovačkog kulturnog ljeta 2017. godine u subotu, 16.09. 2017. godine s početkom u 17,00 sati održat će se festival elektronske glazbe nazvan ”23420” na prostoru između Šopota i Raštevića,

Ostanite kod kuće!

Situacija na području Zadarske županije i dalje je iznimno ozbiljna nakon što je gotovo cijelu županiju jutros zahvatilo veliko nevrijeme praćeno obilnim oborinama.

PONEDJELJAK 11. RUJNA U Zadar opalilo 25.000 munja!

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) objavio je u srijedu opis sinoptičke situacije koja je rezultirala olujnim grmljavinskim nevremenom i obilnom kišom u ponedjeljak u Zadru i okolnom području, a koja je prouzročila velike  bujične poplave i nanijela velike materijalne štete.

Puna dvorana i školske klupe simbol su nove Škabrnje

Župan Božidar Longin sa suradnicima posjetio je prvoga dana nove školske godine, OŠ Vladimira Nazora u Škabrnji koju pohađa 190 učenika. U ovoj školi nastava se odvija u jednoj smjeni, kao i za 19 učenika njezine Područne škole Prkos.




Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!