Medviđa

Srce Bukovice

Sunday, 21.07.2024, 07:19 AM (GMT)

Gradovi » Županija

Užarevići s troje male djece bez krova nad glavom trebaju našu pomoć

Mnogo je teških priča ispisala poplava od ponedjeljka, a jedna od najtežih je svakako ona iz Briševa, u kojoj su glavni "junaci" članovi peteročlane obitelji Užarević iz Briševa. Josipa, Ivica, Karla, Tena i Rita ostali su bez osnovnih uvjeta za život jer im je voda uništila svu imovinu.

Ostanite kod kuće!

Situacija na području Zadarske županije i dalje je iznimno ozbiljna nakon što je gotovo cijelu županiju jutros zahvatilo veliko nevrijeme praćeno obilnim oborinama.

PONEDJELJAK 11. RUJNA U Zadar opalilo 25.000 munja!

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) objavio je u srijedu opis sinoptičke situacije koja je rezultirala olujnim grmljavinskim nevremenom i obilnom kišom u ponedjeljak u Zadru i okolnom području, a koja je prouzročila velike  bujične poplave i nanijela velike materijalne štete.

Puna dvorana i školske klupe simbol su nove Škabrnje

Župan Božidar Longin sa suradnicima posjetio je prvoga dana nove školske godine, OŠ Vladimira Nazora u Škabrnji koju pohađa 190 učenika. U ovoj školi nastava se odvija u jednoj smjeni, kao i za 19 učenika njezine Područne škole Prkos.

Preminuo don Čedomil Šupraha

Don Čedomil Šupraha, svećenik Zadarske nadbiskupije, kanonik Stolnog kaptola sv. Stošije, dugogodišnji ravnatelj zadarskog caritasa koji je i postavio njegovu organizacijsku strukturu (1991.-2004.), preminuo je nakon teške bolesti u subotu 27. kolovoza u Općoj bolnici Zadar.

VRANA - Borbe uz Maškovića han i u noćnoj pomorskoj bitki

Udruga Vitezova vranskih u suradnji sa Općinom Pakoštane i TZO Pakoštane organizira desetu godinu zaredom veliki povijesno scenski spektakl pod nazivom " DANI VITEZOVA VRANSKIH" koji će se održati ,19.i 20. kolovoza u Vrani te 21. kolovoza u Pakoštanima.




Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!