Medviđa

Srce Bukovice

Tuesday, 23.04.2024, 08:34 PM (GMT)

Obilježena 26. godišnjica stradanja obitelji Čengić

Na spomeniku podignutom od strane Grada Benkovca i Grada Knina piše: "Ovdje su dva anđela, otac i mater nevinu krvcu prolili na pragu. Putniče, pomoli se u tišini jer oni se mole za nas i domovinu dragu."

Nasmiješeno sunce 2017. u ruke Ivici Pilipoviću

U četvrtak 20. prosinca u Kneževoj palači u Zadru održana je svečana dodjela priznanja gradonačelnika Grada Zadra "Nasmiješeno sunce" za turističku sezonu 2017. godine.

Branitelji traže suspendiranje Aleksandra Stankovića

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, zatražio je od Ministarstva uprave da se očituje po pitanju zašto je dozvoljeno da se ruše vrijednosti Hrvatske, Deklaracije o Domovinskom ratu  i Domovinskog rata

26. GODIŠNJICA TRAGEDIJE - Naklon žrtvama Škabrnje

Dan uoči obilježavanja godišnjice stradanja stanovnika Škabrnje u ovo ravnokotarsko selo žrtvama tragičnih 18. i 19. studenog 1991. godine došli su se pokloniti i predstavnici državnog vrha na čelu s predsjednicom RH Kolindom Grabar-Kitarović.

"Djecu nam do škole prevoze u - prostoru za prtljagu!"

Mještani obrovačkih sela potužili se Ministarstvu obrazovanja
Čazmatrans nam za prijevoz djece pošalje kombi sa svega osam sjedala u kojemu nam djecu prevoze u prtljažniku kao stoku! Obraćali smo se i ravnatelju OŠ Obrovac,

Hoće li ih netko obnoviti kruševačke mocire?!

Jedan od mnogobrojnih starih varoša u Kruševu plijeni pozornost svojim starim kamenim kućama, kojima čak ni agresor u Domovinskom ratu nije mogao ništa. Ostale su ove kamene građevine, nastale prije najmanje 200 godina, u kojima su oni najstariji stanovnici Kruševa u njima i rođeni.

Grad Obrovac poziva studente da ostvare pravo na svoju stipendiju

Gradska uprava Grada Obrovca poziva redovne studente s područja Grada Obrovca da do 15.11.2017. godine dostave dokumente za ostvarivanje prava na stipendiju za akademsku godinu 2017./ 2018.




Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!