Medviđa

Srce Bukovice

Tuesday, 23.04.2024, 12:27 PM (GMT)

BENKOVAC Festival elektronske glazbe “23420″

U sklopu programa Benkovačkog kulturnog ljeta 2017. godine u subotu, 16.09. 2017. godine s početkom u 17,00 sati održat će se festival elektronske glazbe nazvan ”23420” na prostoru između Šopota i Raštevića,

Ovo nećete vidjeti na HRT-u

Jedan je korisnik društvene mreže podijelio fotografiju na kojoj se vidi grafit posvećen legendarnoj 4. gardijskoj brigadi preko kojeg su sprejem ispisana ćirilična četiri s!

Pronašli smo tekst iz 2007. o četničkim spomenicima u RH, kao da je jučer napisan

U posljednjoj emisiji ” Istraga ” Nove TV urednica i autorica rekonstrukcija zločina iz Domovinskog rata, Ivana Mandić, otkrila je na Banovini srpske grobove koji usred Hrvatske i dalje veličaju tzv. rsk i njihove odmetnike koji su bezprizorno početkom 90-ih mučki ubijali nenaoružane hrvatske civile i vojnike na tlu Republike Hrvatske.

Ostanite kod kuće!

Situacija na području Zadarske županije i dalje je iznimno ozbiljna nakon što je gotovo cijelu županiju jutros zahvatilo veliko nevrijeme praćeno obilnim oborinama.

PONEDJELJAK 11. RUJNA U Zadar opalilo 25.000 munja!

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) objavio je u srijedu opis sinoptičke situacije koja je rezultirala olujnim grmljavinskim nevremenom i obilnom kišom u ponedjeljak u Zadru i okolnom području, a koja je prouzročila velike  bujične poplave i nanijela velike materijalne štete.




Galerija

Rijeka Krupa
Tisuće Zadrana došlo pozdraviti omiljenog sveca Leopolda Mandića
Kiša i vodena bujica unakazile Gaženicu!